Name is required.
Email address is required.
Invalid email address
Answer is required.
Exceeding max length of 5KB

Reset autopost

Cristian Matos
Aug 07, 2017 08:28AM PDT
Hi there,

I have a problem with TubePress and permalinks. It creates something like this "Hello there (1:01)" instead of "hello-there-101" which returns page not found because WP does not recognize the slug. But I added a function to overwrite this, but it will work only for new videos.

How can I reset this? So all videos are created again

Thanks in advance.
Elisabeth T.  STAFF
Aug 07, 2017 12:19PM PDT

Thanks for getting in touch and we’ll be glad to assist.


There’s currently no way to manually “reset” the posts/pages created by Auto Post, but deleting them entirely will allow TubePress to regenerate them. If you do decide to delete the posts/pages, please be sure to empty the WordPress trash (otherwise, TubePress won’t regenerate anything).


>I have a problem with TubePress and permalinks.


If you’d like us to investigate this issue further, would you be able to give us an example of a video that results in an incorrect slug? A link to a page on your site would work, or just the YouTube/Vimeo video URL.


TubePress doesn’t actually generate the slugs for the posts/pages; it simply supplies a title as part of the post generation and relies on WordPress to create the slug. You can see the code around line 329 of tubepress_pro_5_1_5/src/add-ons/pro-wordpress/classes/tubepress/pro/wordpress/impl/listeners/media/AutoPostMediaListener.php.


Thanks, and please let us know if there is anything else we can do for you!

This question has received the maximum number of answers.

c65861bf7a72e1a8878bdf73cabbbdbf@tubepress.desk-mail.com
http://assets2.desk.com/
false
desk
Loading
seconds ago
a minute ago
minutes ago
an hour ago
hours ago
a day ago
days ago
about
false
Invalid characters found
/customer/en/portal/articles/autocomplete